Oletko sinä valmis tuleviin kisoihin? Voita Leijonat.com fanipaita! (0)

20.03.13

Jääkiekon MM-kilpailut lähestyvät. Me täällä Leijonat.comin toimituksessa jo viritellään kannatuslauluja ja lämitään kiekkoja toimiston seinään.

Tahdomme tietää miten sinä valmistus tuleviin kisoihin! Valitsemme kilpailuun osallistuneista kymmenen parasta finaaliin, joista fanit saavat äänestää voittajan.

Miten sitten kilpailuun pääsee osallistumaan? Ota Instagram-kuva matkapuhelimellasi tilanteesta, joka kuvaa sinun valmistautumistasi kisoihin. Julkaise kuva Instagramissa hashtagilla #oletkovalmis ja olet mukana.

Jos Instagram ei sano sinulle mitään, voit myös osallistua käymällä postaamassa kuvan meidän Facebook-sivuillemme.

Muista kerätä iso kasa tykkäyksiä omalle kuvallesi ja vakuuttaa kisatuomaristo oman kuvasi ylivertaisuudesta!

Leijonat.com oletko valmis

Leijonafanit MM-kilpailuissa 2012

Leijona-fanejaLisää kommentti
Viimeisimmät uutiset Kaikki uutiset

Suosituimmat uutiset Kaikki uutiset

 • 17.01.14
  Tuomo Ruutu: NHL:n pitkä olympiatauko ei sopisi minulle

  NHL-tähti Tuomo Ruutu pohdiskeli Leijonat.comin haastattelussa olympiatauon merkitystä joukkueelleen Carolina Hurricanesille. Seurasta on Ruudun lisäksi valittu kisoihin ainoastaan Slovakian Andrej Sekera. Luuletko, että tästä saattaisi olla hyötyä joukkueellesi kevään ratkaisupeleissä, koska pelaajat saavat huilata ja hoitaa mahdollisia vammoja kuntoon? Mä luulen, että se on aika yksilöllistä. Se riippuu, miten sen tauon käyttää. Monille se voi olla… Näytä artikkeli

 • 14.02.14
  Leijonat murskasi Norjan maalein 6-1

  Leijonat jatkoi Sotshin olympiaturnausta voitokkaasti. Suomi kaatoi Norjan maalein 6-1. Norjan selkäranka ei missään vaiheessa katkennut ja joukkue taisteli loppuun asti, mutta tuloksellisesti ottelu ratkesi käytännössä jo avauserässä, joka oli pelillisesti Suomen ehdotomasti parasta antia. Teemu Selänne, Lauri Korpikoski ja Jori Lehterä ampuivat maalin mieheen, ja Suomi johti ensimmäisen erän jälkeen 3-0. Norjan maalilla aloittanut… Näytä artikkeli

 • 26.12.13
  Kingstonin taikuri Ikonen on yksi Nuorten Leijonien odotetuimmista

  Henri Ikonen on vakuuttanut Kanadassa: 28 peliä, 42 pistettä!

 • 28.04.13
  Jukka Jalonen julkaisi MM-ryhmän

  Leijonien MM-ryhmä on valittuViikon kysymys


 • Kuka olis Leijonien ykkösnimi Sotshissa?

  Näytä tulokset

  Loading ... Loading ...

LEIJONAT.COM

Leijonat.com on fanien asialla. Luomme yhdessä teidän kanssa sisältöä, jota ei Suomessa ole ennen nähty! Tehdään yhdessä tulevista jääkiekon MM-kisoista kaikkien aikojen parhaat. Arvomme myös pelilippuja, Leijonat.com fanituotteita ja muuta mukavaa ennen kisojen alkua.

Kaikki kysymykset ja tiedustelut voi lähettää osoitteeseen info@leijonat.com