Jääkiekon seuraamiseen, kuten monen muunkin urheilulajin, kuuluu pienimuotoinen veikkaaminen. Se tekee ottelun katsomisesta jännittävämpää, ja on loistava tapa lisäämään pientä virikettä peliin esimerkiksi kaveriporukalla. Rahasta ei toki tarvitse veikata – järkevämpää on pelata muunlaisilla panoksilla, vaikka siitä kuka tarjoaa seuraavat kisastudiovirvokkeet!

Useampi Leijonat.comin fani on kuitenkin esittänyt meille veikkaukseen liittyviä kysymyksiä, ja koska emme ole alan asiantuntijoita, otimme selvää mistä löytyisivät pätevimmät vinkit.

Useat sivut tarjosivat kovin tylsää käsittelyä otteluiden vedonlyönnistä, mutta löysimme lopulta suomalaisen kaveriporukan ylläpitämän Idästä Pohjoiseen -blogin, joka poikkesi sopivasti massasta.

Blogista voi myös lukea muita mietteitä tämän vuoden kisoista, sillä pojat tunnustautuvat koviksi Leijonafaneiksi itsekin. Kaikki viestit eivät liity vain vedonlyöntiin. Viimeisimmistä julkaisuista löytyi muun muassa pohdintaa siitä, miten MM-kisojen tunnelma näkyy Helsingin katukuvassa.