Kanadassa innostuttiin Matthewsin esityksestä Leijonia vastaan: ”Tämä on vasta alkua”

© Kuva: Getty Images
Katso kaikki 64 jääkiekon MM-kisojen ottelua suorana!

Leijonat ei pysynyt sunnuntain ja maanantain välisenä yönä nuorista pohjoisamerikkalaisista koostuvan Team North American kyydissä. Yksi leijonapuolustukselle harmaita hiuksia aiheuttanut pelaaja oli viime kesän varaustilaisuuden ykkösvaraus Auston Matthews.

Matthews sai syöttöpisteen joukkueensa ensimmäiseen maaliin, jota ennen hän ohitti heittämällä Rasmus Ristolaisen. Kanadalaislehti The Province julkaisi ottelun jälkeen kesän ykkösvarausta varauksetta ylistävän artikkelin.

– Tiesimme, että viime vuoden ykkösvaraukset Connor McDavid ja Jack Eichel ovat valmiita. Mutta Matthews näytti, ettei hän ole paljoa perässä, lehdessä kirjoitettiin.

Tämä on paljon sanottu, sillä viime vuoden varaustilaisuutta pidettiin äärimmäisen kovatasoisena. Matthews pelaa World Cupissa tulevassa kotikaukalossaan, sillä nuorukaisen sai kesällä varata joukkueeseensa Toronto Maple Leafs.

– Hän on iso, vahva, taitava, periksiantamaton, ja selvästi valmis tekemään jotain, mitä kukaan Leafsin pelaaja ei ole aiemmin tehnyt, hehkutus jatkui.

– Ja tämä on vasta alkua.

Jääkiekon MM-kisat: katso kaikki 64 ottelua ilmaiseksi ja suorana tästä.

Katso kaikki 64 jääkiekon MM-kisojen ottelua suorana!