Leijonat kohtaa kello 22 alkavassa viimeisessä World Cupin ottelussaan Venäjän. Suomella ei ole ottelussa panosta, sillä joukkueen matka päättyy joka tapauksessa alkulohkoon. Venäjä sen sijaan tarvitsee ottelusta voiton edetäkseen välieriin.

Mikäli Suomi onnistuu kaatamaan Venäjän, etenee turnauksessa säväyttänyt nuorista pohjoisamerikkalaisista koottu Team North America välieriin. Yksi Suomea illalla kannustavista pohjoisamerikkalaisista pelaajista on Patrik Laineen tuleva seurakaveri Mark Scheifele.

Winnipeg Jetsiä Laineen tavoin edustava Scheifele takasi World Cupin virallisilla verkkosivuilla pitävänsä huolen, että suomalaisnuorukainen on tikissä illan ottelussa.

– Aion järjestää Patrikille hieronnan. Ja varmistaa, että hän nukkuu hyvät yöunet, Scheifele sanoi eilisen Ruotsi-ottelun jälkeen.

Nähtäväksi jää, kuinka herkät Laineen jalat ovat illan ottelussa. Mikäli Aleksander Barkovin sanoja on uskominen, ei pohjoisamerikkalaisten tarvitse olla huolissaan siitä, että Leijonat pelaisi puolivaloilla Venäjää vastaan.

– Tämä on melkein sama asia kuin pelaisi Ruotsia vastaan.

– Me haluamme voittaa heidät, ja he haluavat voittaa meidät, Barkov sanoi.