Viime yönä nähty suomalaisten superkamppailu Winnipeg Jetsin ja Carolina Hurricanesin välillä ei jättänyt ketään kylmäksi.

Ottelun yksi suurimpia sankareita oli lopulta Patrik Laine, joka ensiksi kavensi ottelun 4-3:een, minkä jälkeen hän syötti 4-4-tasoituksen. Jets voitti kamppailun jatkoajalla 5-4.

Ei ole syytä kuitenkaan unohtaa Hurricanesin Sebastian Ahoa, joka pelasi niin ikään hyvän debyyttiottelun. Suomalaisnuorukainen keräsi ottelussa peliaikaa lähes 15 minuuttia, sai tililleen kaksi laukausta ja avasi siinä samalla pistetilinsä.

Aho nimittäin syötti Viktor Raskin tekemän Hurricanesin neljännen maalin, joka tuli kolmannen erän alkupuolella. Vielä tässä vaiheessa kaikki näytti hyvälle vierasjoukkueen kannalta, sillä se johti ottelua lukemin 4-1.

Hurricanesin Teuvo Teräväinen pelasi ottelussa vastaavasti hiukan reilut 15 minuuttia, mutta hän ei onnistunut avaamaan vielä tämän kauden pistetiliään.