Toronto Maple Leafsin organisaatioon kuuluva Kasperi Kapanen on kääntänyt negatiiviset asiat voimavaraksi ja pelannut erinomaisesti AHL:ssä.

Pettymys oli päällimmäinen tunne, kun Kapanen passitettiin viimeisten pelaajien joukossa NHL-harjoitusleiriltä kohti AHL:ää. Suomalainen käänsi kuitenkin negatiiviset asiat välittömästi positiivisiksi.

– Onhan se tietenkin surullista, kun joudut lähetetyksi jälleen kerran AHL:ään. Mutta se lisää motivaatiotani vain entisestään, Kapanen pohtii tilannettaan TSN:n haastattelussa.

”Jonain päivänä onnistun”

Kapanen myöntää kuitenkin samaisessa haastattelussa saaneensa paljon irti NHL-harjoitusleiristä ja todella nauttineensa ajasta Maple Leafsin mukana.

– Harjoitusleiri meni hyvin. Minulla oli hauskaa ja pelasin hyvin. Nyt keskityn vain siihen, että teen kaikkeni noustakseni NHL:ään jonain päivänä.

20-vuotias suomalaislaituri todella on tehny kaikkensa NHL-paikan eteen, sillä AHL:n ensimmäisellä viikolla hän oli sarjan viikon pelaaja. Sen jälkeen pisteitä on tullut mukavasti lisää ja viidestä ottelusta kasassa on tehot 3+4.