Winnipeg Jetsin Joel Armia kertoi, että tappiosta huolimatta joukkue pelasi viime yönä Dallas Starsia vastaan hyvin. Rahkeita on vieläkin parempaan, mutta sen suhteen suomalaishyökkääjä on luottavainen.

– Mielestäni pelasimme hyvin kaikilla osa-alueilla. Sain muutaman maalintekopaikan hyvän karvauspelin ansiosta, mutta tänään ei vain ollut meidän päivämme. Tulemme olemaan jatkossa parempia, Armia niputti Jetsin Twitter-tilin mukaan.

Jetsillä oli viime yön ottelussa paljon laadukkaita paikkoja. Itse asiassa niitä oli niin monia, että paremmalla viimeistelyllä kamppailu olisi saattanut kääntyä kanadalaisseuran hyväksi.

– Mielestäni meillä oli tarpeeksi paikkoja ratkaista koko ottelu, mutta tänään emme vain kyenneet siihen. Nyt vain menemme kohti seuraavaa peliä.

Kuin uudelleen syntynyt

Armia oli jälleen kerran hyvällä pelipäällä. Liigassa hänet tunnettiin vaarallisena hyökkäyspäänpelaajana, mutta Pohjois-Amerikassa hänen piti muuttaa pelityyliään menestyäkseen ”The Show’ssa”. Nykyistä Armiaa nähtiin myös viime yönä.

– Yritin vain pitää jalkani liikkeellä, tehdä kovasti töitä, karvata ja takakarvata. Mielestäni meidän koko ketjumme teki tätä ja siten saimme kaikki tekopaikkamme. Se myös helpottaa pelaamistasi, kun saat olla jatkuvasti hyökkäyspäässä.