New Yorkin illassa nähtiin kahden kovakuntoisen suomalaisvahdin kaksinkamppailu, kun Antti Raanta ja Tuukka Rask ottivat toisistaan mittaa.

Ottelussa pidemmän korren vei Raannan edustama New York Rangers, joka kuritti Raskia ja Boston Bruinsia etenkin alivoimaisena. Manhattanin kiekkoylpeys teki peräti kaksi alivoimamaalia ja ratkaisi niillä ottelun, joskin myös Bruins onnistui miehen vajaalla.

Bruinsilla oli ottelussa kolme ylivoimatilannetta, joista kahdesti soi omissa. Ottelu päättyi lopulta Rangersin 5-2-vierasvoittoon.

Raanta loisti jälleen, Raskille ensimmäinen tappio

Raanta on osoittanut kuluvalla kaudella, aina mahdollisuuden saatuaan, että osa Henrik Lundqvistin saamasta vastuusta tulisi ehdottomasti ojentaa hänelle.

27-vuotias suomalainen on pelannut nyt kuluvalla kaudella kolme ottelua, voittanut niistä jokaisen ja torjuntatilastot ovat erinomaiset 93,00/2.34. Vertailun vuoksi, Lundqvistin henkilökohtaiset tilastot ovat 91,30/2.24.

Raskille tappio puolestaan oli kauden ensimmäinen. Hän oli tätä ennen torjunut kuusi ottelua ja voittanut niistä jokaisen.