Leijonien Karjala-turnaus on edennyt mollivoittoisesti. Alla on tappiot sekä Tshekille että Venäjälle. Tänään sunnuntaina Leijonilla on mahdollisuus kääntää kelkka, kun vastaan luistelee rakas vihollinen Ruotsi.

Leijonien pelistä on puuttunut tunne, mikä on näkynyt erityisesti maalien edustoilla. Tshekkiä vastaan Leijonat onnistui kuitenkin viimeistelemään yhden täysosuman paluukiekosta maalin edestä. Kiekon runnoi maaliin Joonas Kemppainen. Sentteri peräänkuulutti Leijonat.fi:n haastattelussa lisää röyhkeyttä maalineduspelaamiseen.

– Meidän pitäisi päästä nopeammin hyökkäysalueelle. Olemme välillä pitäneet hyvin kiekkoa, mutta kun saamme kiekon pakille viivalle, pitäisi pari miestä olla menossa maalille ja mielellään yksi maskiin. Sitä kautta saisimme enemmän liikettä kohti maalia, Kemppainen pohdiskeli.

Leijonien peli parani eilisessä Tshekki-ottelussa Venäjälle kärsitystä murskatappiosta. Etenkin kolmannessa erässä jäällä nähtiin taisteleva ja luisteleva Leijona-joukkue.

– Kokonaisuutena tämä peli oli parempi. Nukuimme vähän toisessa erässä ja annoimme kaverille helpot maalit, hyökkääjä harmitteli.

Aktiivisempaa karvauspeliä

Leijonat ei ole onnistunut Karjala-turnauksessa tekemään vastustajan pelaamisesta hankalaa. Tämä tulee Kemppaisen mukaan muuttumaan sunnuntain Ruotsi-ottelussa.

– Olemme olleet vähän passiivisia. Huomenna annamme kovaa painetta, Kemppainen lupasi.