Colorado Avalanche ja Winnipeg Jets kohtaavat toisensa ensi yönä. Samalla tulessa on kaksi Suomen suurimpiin lupauksiin lukeutuvaa pelaajaa: Patrik Laine ja Mikko Rantanen.

Joukkueet, ja samalla myös suomalaiskaksikko, ovat kohdanneet toisensa jo kertaalleen aiemmin kuluvan kauden aikana. Tuolloin Jets vei ottelun tiukan väännön päätteeksi lukemin 1-0.

15 ensimmäiseen NHL-otteluunsa 11 maalia tykittänyt Laine jäi Avalanchea vastaan pisteittä ja SB Nationin toimittajalla Ryan Murphylla on tähän hauska näkemys: Laine pelkäsi Mikko Rantasta, joka toimi hänen kapteeninaan nuorten MM-kisoissa vuodenvaihteessa.

Jälleen vastakkain

Vaikka Colorado Avalanchella on takanaan vaikeat viime ajat, ja etenkin maalinteko on ontunut, jatkaa ainakin joukkueen ykkösvitja ennallaan. Toisin sanoen, Rantanen pelaa edelleen huippuketjussa Matt Duchenen ja Nathan MacKinnonin kanssa.

Samalla se tarkoittaa sitä, että kun myös Laine pelaa joukkueensa ykkösketjussa, tulee suomalaiskaksikko näkemään toisiaan paljon jäällä.

Tämän takaa pelkästään se, että Laine pelaa vasenta laitaa ja Rantanen oikeaa, joten he tulevat taistelemaan pitkälti samoista kiekoista.