Carolina Hurricanesissa haetaan kiivaasti ratkaisuja siihen, miten joukkueesta saataisiin paras mahdollinen osaaminen irti.

Seurassa toimittajana työskentelevä Michael Smith paljastikin Twitter-tilillään ketjumuutoksia, jotka ainakin aamujäiden perusteella ovat tapahtumassa.

Suomalaisittain muutokset ovatkin mielenkiintoisia, sillä Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen ollaan palauttamassa takaisin samaan kentälliseen.

”Eivät pääse maalille”

Kaksikko viiletti jo alkukaudesta yhdessä ja tulloin heidän keskellään pelasi Elias Lindholm. Homma ei kuitenkaan lähtenyt kulkemaan ja päävalmentaja Bill Peters perusteli tuolloin ratkaisuaan seuraavasti The News & Observerille.

– Me näimme, että heidät oli laitettava erilleen, koska sillä ketjulla oli vaikeuksia päästä maalille. Ja erotettuamme heidät, olemme saaneet kokoonpanomme parempaan tasapainoon.

Nyt tilanne saattaa olla kuitenkin eri, sillä heidän keskellään ei pelaa Lindholm, vaan kokenut ja monipuolinen huippuhyökkääjä Jordan Staal. Hän tuo siis satavarmasti tarvittavaa röyhkeyttä, samalla suomalaisia ohjeistaen, Ahon ja Teräväisen rinnalle.