Carolina Hurricanes oli tyly isäntä Washington Capitalsille, kaataen joukkueen 5-1-lukemin, kiitos joukkueen suomalaisten.

Washington Capitals siirtyi ottelussa ensiksi 1-0-johtoon, mutta ajassa 12:37 Sebastian Aho iski NHL-uransa avausmaalin. Syöttäjinä osumaan toimivat uudet ketjukaverit Jordan Staal ja Teuvo Teräväinen.

x - Carolina Hurricanes

@Canes
[Goal GIF] @SebastianAho scores his first career @NHL goal! #Redvolution #WSHvsCAR

Vajaa viisi minuuttia myöhemmin oli Teräväisen vuoro sytyttää punalamput, Ahon ja Staalin syötöistä.

@Canes
[Goal GIF] Teuvo Teravainen converts on a feed from @SebastianAho! #Redvolution #WSHvsCAR

Ottelun toisessa erässä helähti sitten ylivoimalla, kun Staal osui ja Teräväinen toimi kakkossyöttäjänä.

@Canes
[Goal GIF] Jordan Staal puts in a rebound for a power-play goal! #Redvolution #WSHvsCAR

Ja kuin kruununa illalle, Aho iski illan toisen osumansa tyhjiin, tutun kaksikon merkkauttaessa syöttöpisteet.

@Canes
[Goal GIF] @SebastianAho is there for the empty-net redirection from Teuvo Teravainen! #Redvolution #WSHvsCAR

Aho siis iski otteluun tehot 2+1 ja Teräväisen saalis oli puolestaan 1+3. Staalille merkittiin niin ikään tehot 1+3.

Uusi kentällinen pelasi ensimmäistä kertaa yhdessä.