Tuukka Rask vietti jälleen kerran ilmiömäistä iltaa NHL-jäillä kuluvan kauden osalta, kun hän nollasi vieraskaukalossa Colorado Avalanchen 2-0-lukemin

Rask venyi ottelussa 21 torjuntaan. Mukaan mahtui myös muutama vaikeampi torjunta, mutta pääasiassa suomalainen pääsi tällä kertaa helpolla.

– Näin sitä voitetaan vieraspeli – käytännössä ottaen virheetön suoritus. Me pidimme heidät (sektorin) ulkopuolella ja ylipäätään rajoitimme todella mallikkaasti heidän maalintekoyritykset sekä vastahyökkäykset, Rask hehkutti joukkuettaan WEEI-radiokanavan mukaan.

– Meidän ei tarvinnut tehdä yhtään ylimääräistä työtä. Pidimme myös hyvin kiekkoa hyökkäyspäässä ja sitä kautta loimme tilanteita.

”Riittää yksi tai kaksi maalia”

Raskin joukkuekavereiden luulisi jo tottuneen suomalaisvahtinsa urotekoihin, mutta aina vain Vezina-voittajan otteet jaksavat ihmetyttää kokeneempaakin kalustoa.

– Jälleen yksi loistava ottelu. Sanat eivät riitä kuvailemaan. Hän on ollut ilmiömäinen ja pitänyt meidät mukana jokaisessa ottelussa. Ajoittain me tarvitsemme vain yhden tai kaksi maalia voittoon, Bruinsin varakapteeni David Krejci jakoi ylistyssanoja Raskin suuntaan.