Olli Määttä on todella vaikean alun jälkeen hieman petrannut pelaamistaan, mutta edelleenkään parasta osaamista ei ole kaukalossa kuluvalla kaudella nähty.

Pittsburgh Penguinsin valmennus- ja johtoporras ovatkin odottaneet enemmän suomalaiselta. Takana on 16 ottelua, tehopisteitä on ainoastaan yksi ja tehotilasto näyttää lukemaa +4.

Määttä on kuitenkin edelleen nuori ja potentiaalinen kaveri, joka on parhaimmillaan erinomainen kahden suunnan puolustaja. Hänen vaihtoarvo on siis edelleen kohdallaan ja varmasti siitä syystä hänen nimensä pyöriikin siirtohuhuissa, koska jos laskusuhdanne jatkuu, voisi Penguins vielä tässä vaiheessa ”rahastaa” hänellä.

Pakki-pakki-vaihtokauppa?

HockeyBuzz-sivusto, joka on erikoistunut erityisesti siirtomarkkinoihin, ehdottaakin, että NHL:ssä voitaisiin nähdä Pittsburgh Penguinsin ja Calgary Flamesin välinen vaihtokauppa.

Flames-puolustaja Dougie Hamiltonin nimi on noussut joukkueensa vaikeuksien myötä Määtän tavoin siirtohuhuihin.

HockeyBuzz huhuileekin, että Penguins ja Flames saattaisivat olla vaihtamassa puolustajia keskenään, joskin Penguinsin täytyisi rakentaa vielä houkuttelevampi paketti napatakseen Hamiltonin.