Entisellä NHL-varauksella hankalaa – lainapestille Mestikseen

© Kuva: Juha Tamminen
Katso kaikki 64 jääkiekon MM-kisojen ottelua suorana!

Edmonton Oilersin seitsemännen kierroksen varaus kesältä 2011, Frans Tuohimaa, käy läpi hankalaa vaihetta jääkiekkoilijana. Kaudella 2014-15 vielä Pohjois-Amerikan kaukaloissa pelannut maalivahti on nimittäin kärsinyt vammasta, josta parannuttuaan peliaikaa ei ole juuri herunut.

SaiPaa edustava 25-vuotias veräjänvartija loukkaantui jo syyskuussa, minkä jälkeen hän on saanut tililleen vain yhden Liiga-ottelun. Nyt suuntana onkin Mestis-seura Hokki, johon hän siirtyy 10 päivän mittaisella lainasopimuksella.

Tarkoituksena on saada Tuohimaalle jälleen pelituntumaa.

SaiPassa pelaavat tällä hetkellä myös maalivahtilegenda Jussi Markkanen sekä Juho Olkinuora.

Jääkiekon MM-kisat: katso kaikki 64 ottelua ilmaiseksi ja suorana tästä.

Katso kaikki 64 jääkiekon MM-kisojen ottelua suorana!