Suomalaispuolustaja Esa Lindell on kärsinyt tällä kaudella Dallas Starsin kahdeksan puolustajan systeemistä. Starsin kokoonpanossa on nimittäin nähty kuluvan sesongin aikana kyseinen määrä oman pään luutijoita, eikä Lindell ole mahtunut aina joukkueen kokoonpanoon.

Itse asiassa Lindelliä on istutettu katsomossa viimeiset neljä ottelua, joten hänen aiemmin saamansa uutiset ovat huonoja, mutta niissä piilee myös positiivisuuden siemen: Lindell on nimittäin lähetetty Starsin toimesta AHL-seura Texas Starsin riveihin.

Joko pääsisi pelaamaan?

Lindell on pelannut Starsin takalinjoilla tällä kaudella 10 ottelua, joissa hänen tehonsa ovat 0+1. Suomalaisen tehotilasto on sen sijaan -6.

AHL ei olekaan tässä vaiheessa Lindellin kannalta huono ratkaisu, sillä nyt luvassa on ainakin peliaikaa. Dallas Newsin kiekkotoimittaja Mike Heika on tästä asiasta samaa mieltä.

– Pitäisikö Lindellin olla nyt AHL:ssä vähintään siihen saakka, kunnes NHL-joukkueessa tapahtuu loukkaantuminen. Eikö hän kehittyisi paremmin farmisarjassa, kuin NHL:ssä katsomon puolella, Heika pohti.