Mikael Granlund pysäytti Minnesota Wildin ja Boston Bruinsin välisessä tiukassa taistossa pelikellot aikaan 59:15.

Kellot pysähtyivät tuossa kohtaa ottelun ensimmäisen maalin merkiksi. Granlund lähti hakemaan Wildin pyörityksen päätteeksi poikittaissyöttöä takatolpalle, toivoen, että joukkuekaveri pääsisi iskemään kiekon sisään.

Vaan ei päässyt. Sen sijaan sen ohjasi luistimellaan omaan maaliin, ja Tuukka Raskin selän taakse, Bruins-puolustaja Adam McQuaid.

– Sellaista jääkiekko kaiketi on, Granlund pohti Pioneer Pressin haastattelussa.

Tyhjä maali häämötti

Granlundilla oli jo toisessa erässä edessään tyhjä maali, johon toimittaa kiekko, mutta hän ei siinä onnistunut. Suomalaishyökkääjä vitsailikin missaamallaan tyhjällä maalilla ja ottelun voitto-osumalla.

– Siitä syystä syötän aina, Granlund naureskeli Boston.com:n mukaan ottelun tauottua.

Vitsailut sikseen: 24-vuotiaalla suomalaishyökkääjällä on nyt viimeisestä kahdeksasta ottelusta kasassa neljä maalia, joista kaksi on ollut voittomaaleja. Syöttöpisteitä on puolestaan kaksi.