Tämän päivän NHL-sunnuntai tarjoaa jälleen runsaasti suomalaisväriä. Parhaimmassa tapauksessa jopa yhdeksän pelaajan verran.

Illan avaa Washington Capitalsin kotipeli Columbus Blue Jacketsia vastaan. Isäntien riveissä suomalaisia ei ole, mutta vieraissa Markus Nutivaara on saanut viime peleissä puolustuksessa vastuuta. Joonas Korpisaloa ei todennäköisesti tolppien välissä nähdä, sillä hänen roolinsa on pudonnut viime kaudesta kolmosvahdiksi.

Sen sijaan marssijärjestyksen toinen ottelu on se mielenkiintoisiin. Kyseessä on tietenkin Sebastian Ahon Carolina Hurricanes ja Patrik Laineen Winnipeg Jetsin välinen kohtaaminen. Kotimaisen mausteen antaa myös Ahon kanssa loistaneen Teuvo Teräväisen viime pelien lentokeli.

Mikäli myöhemmälle yölle riittää vielä iltaa, vaihtoehtoja on. New York Rangersin kotipelissä Florida Panthersia vastaan voi seurailla, päättyykö Aleksander Barkov maaliton kausi. Mukana menossa on myös Panthersissa pelaava Jussi Jokinen. Henrik Lundqvist on vahvistettu jo isäntien tolppien väliin, joten Antti Raantaa ei Madison Square Gardenilla ainakaan aloittavana maalivahtina valitettavasti nähdä.

Detroit Red Wingsin ja Calgary Flamesin taisto puolestaan tarjoaa Jyrki Jokipakan otteita vieraiden alakerrassa. Kierroksen viimeisessä Kalifornian paikallisväännössä vielä Sami Vatanen koittaa kukistaa Anaheim Ducksin paidassa vahvavireisen Los Angeles Kingsin.

Sunnuntain suomalaiset NHL:ssä

Washington-Columbus kello 19:30 Nutivaara
CarolinaWinnipeg kello 0:00 Aho, Teräväinen, Laine
New YorkFlorida kello 02:00 Raanta luukulla, Barkov, Jokinen
Detroit-Calgary kello 02:00 Jokipakka
Los Angeles-Anaheim kello 03:00 Vatanen