New York Rangers kohtasi viime yönä Florida Panthersin. Sininutut joutuivat taipumaan kamppailussa vierasjoukkueelle, joka vei täyden pistepotin voittolaukauskilpailun myötä, lukemin 3-2.

Rangersin maalinsuulla nähtiin viime yönä ruotsalaistähti Henrik Lundqvist, joka joutui torjuntatöihin yhteensä 30 kertaa. Näistä kaksi livahti veräjänvartijan selän taakse.

Rangers pelaa myös tulevana yönä, sillä se kohtaa vieraskaukalossa Pittsburgh Penguinsin. NHL:n otteluohjelma on julma, sillä pelaajille ei jää eilisen kamppailun jälkeen kovinkaan kauaa aikaa, kun kiekko tippuu jo Pittsburghissä jäähän.

Ana askiin

Tässä vaiheessa kaikista luonnollisin ratkaisu olisikin, että Rangers lähtisi tulevan yön otteluun kakkosvahtinsa Antti Raannan johdolla. Lundqvist ei ole enää se sama teräsmies kuin menneinä vuosina, minkä lisäksi Raanta on ollut tällä kaudella todella luotettava maalivahti.

Raanta on pelannut kauden aikana viisi ottelua, joista neljä on päättynyt joukkueen voittoon. Vancouver Canucksia vastaan pelatussa ottelussa Raanta loukkasi itsensä, eikä hän saanut siitä tililleen voittoa eikä häviötä.

Suomalaisen tilastot ovat myös erinomaiset: torjuntaprosentti 91,7 ja päästettyjen maalien keskiarvo 2.05 todistavat, että Rangers on saanut tukeutua tällä kaudella myös Raannan osaamisen.