Colorado Avalanche ja Columbus Blue Jackets ottivat yhteen yön NHL-kierroksella. Suomalaisväriä otteluun toi Avalanchen hyökkääjä Mikko Rantanen ja Blue Jacketsin puolustaja Markus Nutivaara. Rantanen oli isossa osassa joukkueen edellisessä ottelussa, sillä hän keräsi kamppailusta tehot 1+1.

Blue Jacketsin vastaan Rantanen onnistui keräämään yhden syöttöpisteen joukkueen 3-2-jatkoaikavoitossa ja näin olleen hän lentää nyt pienessä pisteputkessa. Rantaselle merkattiin ottelussa Avalanche-hyökkääjistä toiseksi eniten jääaikaa, noin 19 minuutin verran.

Nutivaara sen sijaan jäi ottelussa tehopisteittä, mutta kellotti ottelussa noin 12 minuuttia jääaikaa. Samalla Blue Jacketsin neljän ottelun mittainen voittoputki katkesi.

Rasmus Ristolainen katkaisi pisteettömän putkensa

Buffalo Sabresin puolustaja Rasmus Ristolainen katkaisi seitsemän ottelun pisteettömän putkensa, kun hän saalisti syöttöpisteen joukkueen 4-2-voitossa Calgary Flamesista.

Ristolainen kellotti ottelussa jälleen hurjia minuutteja, sillä hänen peliajakseen merkattiin lähemmäs 25 minuuttia. Ristolaisella on nyt kasassa yhdeksän syöttöpistettä, mutta kauden avausmaali saa vielä odottaa itseään.