Anaheim Ducks kohtasi viime yönä kotikaukalossaan New York Islandersin. Peli venyi aina jatkoajalle saakka, minkä myötä vierasjoukkue oli lopulta etevämpi lukemin 3-2.

Ottelussa nähtiin myös huonoja suomalaisuutisia, sillä Ducksin puolustaja Sami Vatanen poistui kamppailusta jo varhaisessa vaiheessa. Vatasen tilille tuli lopulta peliaikaa ainoastaan reilut viisi minuuttia, minä aikana suomalainen sai tililleen yhden jäähyn.

Vatanen ei kuitenkaan loukannut ottelussa itseään, vaan kyseessä oli seuran mukaan vain ja ainoastaan sairastuminen.

Tärkeä pelaaja joukkueelleen

Yhdysvaltalaissivusto Baltimore Sun muistutti ottelun jälkeen Vatasen tärkeydestä Ducks-ryhmälle. Sunin toimittaja Curtis Zupke nimittäin kirjoitti jutussaan, että Vatasen sairastuminen oli Ducksille todella suuri menetys.

– Ducksin jatkoajalle pääsy oli joukkueelle lähes voitto sen jälkeen, kun puolustaja Sami Vatanen joutui jättämään pelin kesken ensimmäisen erän jälkeen, Zupke kirjoittaa jutussaan.