Helsingin Jokerit kohtaa tänään kotikaukalossaan KHL:n ylivoimaisimman ryhmän, Pietarin SKA:n. Tämä tarkoittaa sitä, että Hartwall Arenan jäällä tullaan näkemään Ilya Kovalchukin ja Pavel Datsyukin kaltaisia supertähtiä.

Viimeksi kun joukkueet kohtasivat Pietarissa, oli SKA tyrmäävän hyvä, sillä se voitti ottelun hurjin lukemin, 6-0. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että Jokerit lähtisi tulevaan otteluun millään tavalla allapäin.

– Halli on miltei täynnä ja tunnelma varmasti upea. Tällaisia pelejä on mielettömän hauska pelata, Jokerien kapteeni Peter Regin kertoi seuran verkkosivujen mukaan.

Pitää riisua aseistaan

Jokerien päävalmentajana toimiva Jukka Jalonen uskoo suojattiensa tekemiseen ja luotsi peräänkuuluttaa, että ottelussa pitää näkyä itsevarma Jokerit-ryhmä.

– Pidetään kiekkoa itsellä, jolloin heidän taitonsa ei näy. Pitää uskaltaa hyökätä rohkeasti, pysyä kiekossa, Jalonen maalaili.

Jokerien käyrä on ollut edellisen SKA-ottelun jälkeen joiltakin osin nouseva, mutta illalla joukkue laitetaan todelliseen testiin. Kapteeni Reginin mukaan SKA-ottelu tuleekin olemaan oiva tason mittaus.

– Pietari oli käännekohta tälle kaudelle. On hyvä nähdä, missä menemme nyt verrattuna siihen iltaan, Regin kertasi.

Voit lukea ennakon kokonaisuudessaan Jokerien sivuilta.