NHL:ssä pelataan tänään useampi prime time -ottelu. Näissä kamppailuissa on myös meidän iloksi vahva suomalaisedustus, sillä esimerkiksi Winnipeg Jetsin Patrik Laine on menossa mukana, kun kanadalaisseura kohtaa Nashville Predatorsin.

Tämä tarkoittaa samalla sitä, että Laine tulee suurella todennäköisyydellä kohtaamaan Pekka Rinteen. Sekään ei ole tietenkään poissuljettua, että Predatorsin maalinsuulla nähtäisiin tänään toinen suomalainen, Juuse Saros.

Ja mikä parasta, alkaa ottelu jo klo 20:00. Samaan aikaan kiekko tippuu jäähän myös Bostonissa, missä paikallinen jääkiekkoseura Bruins kohtaa Tampa Bay Lightningin. Vielä on arvoitus, että nähdäänkö Tuukka Raskia lainkaan maalilla, sillä hänellä on takanaan raskas peliputki.

Se on kuitenkin lähes varmaa, että Valtteri Filppula tulee viilettämään Lightningin hyökkäyksessä. Parhaassa tapauksessa alkuillan toisessakin kamppailussa nähdään siis suomalaisten keskinäinen taisto.

Muutamaa tuntia myöhemmin onkin sitten Jesse Puljujärven vuoro, sillä Edmonton Oilers aloittaa oman ottelunsa Arizona Coyotesia vastaan klo 22:00.