Jesse Puljujärvi isännöi tänään klo 22 alkavassa ottelussa liigassa viimeisenä majailevaa Arizona Coyotesia. Coyotes on hallinnut joukkueiden keskinäisiä kohtaamisia, sillä se on voittanut joukkueiden viimeisestä kymmenestä kohtaamisesta seitsemän.

Joukkueet kohtasivat toisensa juuri perjantaina, jolloin Coyotes nappasi 3-2-jatkoaikavoiton. Puljujärvelle merkattiin ottelussa yksi syöttöpiste.

Puljujärvi on ollut erittäin hyvässä vireessä siitä saakka, kun hänet iskettiin Connor McDavidin kanssa samaan ketjuun. Vaikka Puljujärvi ei ole onnistunut maalinteossa, hän on kerännyt neljä syöttöpistettä McDavidin rinnalla.

Ylivoimalla kaksikkoa ei ole kuitenkaan nähty samaan aikaan jäällä, sillä McDavid on viilettänyt Oilersin ykkösylivoimassa, kun taas Puljujärvi on pelannut joukkueen kakkosylivoimassa muun muassa Ryan Nugent-Hopkinsin ja Patrick Maroonin kanssa.

Oilersin ylivoima on ollut tähän mennessä liigan keskitasoa, joten olisi mielenkiintoista nähdä mihin kaksikko Puljujärvi-McDavid pystyisi ylivoimalla pelatessa.