Pohjoisamerikkalaismedia pohtii – ”Olisiko Patrik Laine pitänyt varata ennen Auston Matthewsia?”

© Kuva: Getty Images
Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?

Auston Matthewsin NHL-debyytin jälkeen valinnan uskottiin olleen ehdottoman oikea, mutta viime aikoina mielipiteet ovat muuttuneet.

Sports Heaven pohtiikin avoimesti, että olisiko Toronto Maple Leafsin pitänyt sittenkin varata Patrik Laine Matthewsin sijaan. Esille nostetaan tilastot, sillä Matthews teki debyyttiottelussaan neljä maalia, mutta viimeiseen 20 otteluun niitä on syntynyt ainoastaan neljä.

Lisäksi artikkelin kirjoittanut toimittaja Joel Norman muistuttaa, että Matthews ei ole tällä hetkellä edes joukkueensa tehokkain tulokas, vaan edellä on Mitch Marner.

”Samanlainen keskustelu kuin Crosbyn ja Ovechkinin kohdalla?”

Norman nostaa tekstissään esille kaksikon Sidney Crosby & Alexander Ovechkin. Hän toteaa, että vaikka molemmat pelaajat ovat pelanneet NHL:ssä jo yli 10 vuotta, edelleen heidän kohdallaan pohditaan keskinäistä paremmuutta.

Artikkelissa tullaankin siihen lopputulokseen, että kumpi tahansa pelaaja olisi ollut mieluisa vahvistus Maple Leafsille ja Winnipeg Jetsille.

Samalla Norman toteaa, että Laineen ja Matthewsin keskinäisestä paremmuudesta saatetaan keskustella samalla tavoin 10 vuoden päästä kuin Crosbyn ja Ovechkinin.

Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?