Suomalaiset liekeissä Kanadan arvostetussa juniorisarjassa – kaksi lupausta pistepörssin kärkikahinoissa

© Kuva: Getty Images
Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?

Janne Kuokkanen ja Petrus Palmu. Sivustoamme tarkemmin lukevat saattavat saada nimistä kiinni, mutta jos kyseessä on vaikkapa ensimmäinen visiittisi, on kaksikko saattanut livahtaa ohi silmiesi.

Kyseessä on suomalaiskaksikko, joka pelaa Kanadan arvostetussa juniorisarjassa, OHL:ssä. Kuokkanen edustaa London Knightsia ja Palmu Owen Sound Attackia.

Kaksikkoa yhdistää myös eräs toinen tekijä: molemmat ovat pelanneet tällä kaudella erinomaisesti. Itse asiassa meno on ollut niin vakuuttavaa, että Kuokkanen on tällä hetkellä pistepörssin yhdeksäntenä ja Palmu kymmenes.

Vakuuttavaa meininkiä

Kuokkanen on tehnyt 23 otteluun 13 maalia ja yhteensä komeat 35 tehopistettä. Palmun tilastot 26 ottelusta ovat 18+16 (34). Palmu majailee vielä kaiken lisäksi maalipörssin jaetulla kolmannella sijalla yhdessä Cliff Pun kanssa.

Jos tämäkään ei vielä vakuuta, niin kerrottakoot, että Palmu johtaa koko OHL:n laukaisutilastoa.

Kuokkanen on Carolina Hurricanesin toisen kierroksen varaus viime kesältä. Palmulla ei sen sijaan ole vielä tilillään NHL-varausta, mutta jos tahti jatkuu samana, tullaan 19-vuotias suomalaislaituri huutamaan estradille jo ensi kesänä.

Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?