Colorado Avalanche joutui nöyrtymään kotonaan Nashville Predatorsille pitkälti heikkojen erien alkujen vuoksi.

Predators iski toisen erän alussa maalin vain seitsemän sekunnin pelaamisen jälkeen, tilanteen oltua tuossa vaiheessa 1-1, ja ylipäätään se teki hieman yli kolmeen minuuttiin kaksi maalia.

Sama toistui päätöserässä, tilanteen ollessa Predatorsille 3-2, kun vieraat osuivat kahdesti kahteen minuuttiin ja 42 sekuntiin.

Lopulta Predators poistui kaukalosta voittajana lukemin 5-3. Pekka Rinne torjui joukkueensa maalilla huimat 37 laukausta.

Rantanen pysäyttämättömässä vireessä

Vaikka Avalanche hävisikin ottelunsa, oli joukkueen suomalaishyökkääjä Mikko Rantanen jälleen elementissään. Hän iski avauserän loppupuolella joukkueensa tasoitusmaalin irtokiekosta ja toimi toisena syöttäjänä joukkueensa 3-2-kavennuksessa toisen erän lopulla.

Rantanen onkin nyt iskenyt viimeiseen viiteen otteluunsa tehot 2+5. Ylipäätään hän on viettänyt reippaaseen viikkoon – tarkalleen ottaen yhdeksän päivän sisään – kolmesti kahden tehopisteen iltaa.