Calgary Flamesin suomalaispuolustaja Jyrki Jokipakka on istunut viime ajat katsomon puolella popcorneja syöden.

Pahimmillaan aikaväli pelien välissä oli marraskuun aikana 11 päivää. Nyt hän on mukana joukkueensa kahdessa viime ottelussa, istuttuaan sitä ennen viikon päivät, ja niissä omissa on soinut ainoastaan kahdesti.

Tiistaina hän oli mukana, kun Flames hävisi jatkoajalla New York Islandersille lukemin 2-1 ja viime yönä Jokipakka oli nollaamassa vieraaksi saapunutta Toronto Maple Leafsia.

Yllättävän korkeat peliminuutit

Jokipakka pelasi Islanders-ottelussa ainoastaan 11 minuuttia ja 28 sekuntia, mutta viime yönä vastuuta tuli jopa yllättävän paljon. 25-vuotiaalle suomalaispuolustajalle nimittäin kirjattiin peliaikaa 17 minuuttia ja 24 sekuntia.

Kaikkein parasta Jokipakan suorituksessa oli kuitenkin hienon puolustuspelaamisen lisäksi se, että hän oli kahdesti jäällä, kun Flames iski kiekon maaliin. Näin ollen teholukemaksi merkittiin +2.

Kokonaisuudessaan Jokipakka on nyt pelannut kuluvalla kaudella 15 ottelua. Hänellä on niistä kasassa tehot 1+3 ja teholukema on -2, mikä ei ole ollenkaan hullumpi suoritus heikon alkukauden pelanneessa albertalaisjoukkueessa.