NHL:n All Star -äänestys käynnistyi eilen ja ajankohtaan sopivasti NHL.com:n toimittajaraatia pyydettiin äänestämään pelaajat, joiden kuuluisi olla mukana tapahtumassa.

Viime vuonna All Star -tapahtumassa nähtiin kaksi suomalaista, kun Pekka Rinne ja Leo Komarov äänestettiin sisään. NHL.com:n toimittajien mukaan suomalaisia kuuluisi olla tänä vuonna mukana tuplamäärä.

Heidän mielestään valinnan tässä vaiheessa ansaitsevat Winnipeg Jetsin Patrik Laine, Nashville Predatorsin Pekka Rinne, Boston Bruinsin Tuukka Rask ja Buffalo Sabresin Rasmus Ristolainen.

Debytanttia toisensa perään

Mikäli kyseinen nelikko tapahtumaan äänestettäisiin, olisi se ensimmäinen kerta luonnollisesti Laineelle ja myös Ristolaiselle. Kyseessä olisi hieman yllättäen All Star -debyytti myös Raskille, vaikka hän on Vezina-voittaja (NHL:n paras maalivahti) kaudelta 2013-14.

Rinne puolestaan on jo tällä saralla kokeneempi sotaratsu, sillä hänelle valinta olisi jo kolmas putkeen (ylipäätään kolmas kerta), joskin vuonna 2015 hän joutui jättämään tapahtuman väliin loukkaantumisen vuoksi.

Jokaisella NHL-fanilla, myös suomalaisilla, on mahdollisuus käydä äänestämässä moneenkin kertaan NHL.com:n sivuilta. Äänestys toimii linkin kautta suomeksi.