Winnipeg Jets haki revanssin Vancouver Canucksista, kun se kuittasi viimeksi kokemansa tappion lukemin 4-1.

Markus Granlund vei joukkonsa johtoon heti ottelun alkajaisiksi, jo ajassa 3:54, ja reippaat 35 minuuttia edettiin Canucksin johtoasemassa. Patrik Laine aloitti kuitenkin ”hulabaloot”, kun hän tasoitti komealla kudillaan ajassa 39:17, siis juuri ennen toista erätaukoa.

Ja lisää oli luvassa heti kolmannen alkuun. Laineen kanssa samassa vitjassa viilettävä Nikolaj Ehlers osui aikaan 41:23 ja reipas kymmenen minuuttia myöhemmin hän ratkaisi ottelun ylivoimalla, Laineen ollessa niin ikään rakentamassa osumaa.

Laine jatkaa ”plussapallona” – Armia palasi

Lopulta Bryan Little kaunisteli lukemia vielä todella kyseenalaisella maalillaan ja näin ollen Jets voitti ottelun lukemin 4-1.

Suomalaisittain ottelu oli erittäin positiivinen. Granlund osui, Joel Armia palasi kaukaloon pitkän loukkaantumisen jälkeen ja Laine jatkoi vahvaa tekemistään myös tehotilaston osalta.

Laine merkkautti ottelussa tehotilaston +1. Sen lisäksi hän laukoi kahdesti kohti maalia, blokkasi yhden laukauksen ja taklasi kahdesti.