Minnesota Wildin ja New York Islandersin välinen ottelu on ollut vähintäänkin tapahtumarikas.

Ensiksi Islanders johti ottelua 2-1-lukemin, kunnes Wild iski toisen erän loppupuolella 80 sekuntiin kolme maalia, tehden samalla uuden seuraennätyksen.

Päätöserän alkuun oli puolestaan vieraiden vuoro, kun Brock Nelson osui kahden ensimmäisen minuutin aikana, tarkalleen ottaen 42 sekuntiin, kaksi kertaa ja ottelu oli tasan 4-4.

Juuri päätöserän puolenvälin krouvin ylityttyä Erik Haula otti ”niin sanotusti” roolia. Hän vei nimittäin ajassa 50:30 joukkueensa 5-4-johtoon tietämättään.

CJ Fogler account may or may not be notable

@cjzero
Nino banks a shot off Erik Haula's ankles and Haula becomes the thrird former Gopher to score in this game

Mikael Granlund iski vielä viimeisen niitin tyhjään maaliin ja täydensi samalla suomalaisillan: jokainen Wildin suomalainen pääsi ottelussa pisteille, sillä Mikko Koivu syötti kaksi maalia, Granlund nakutti tehot 1+1 ja Haula vastasi siis voittomaalista.

Wildille voitto oli jo 12 putkeen ja samalla se venytti historiankirjojaan. Seuran toiseksi pisin voittoputki oli yhdeksän ottelun mittainen.