Columbus Blue Jacketsin Joonas Korpisalo on nousemassa kovaksi nimeksi NHL:n pelaajamarkkinoilla, arvioi Fansided.

Korpisalo on jäänyt nykyisessä NHL-seurassaan venäläistähti Sergei Bobrovskin rinnalla sivurooliin. Tämä kausi on sujunut sen takia pääasiassa AHL:ssä. Nuoren vahdin arvo NHL-markkinoilla saattaa olla silti kova.

Fansided povaa, että uusi NHL-organisaatio Las Vegas Golden Knights olisi nappaamassa mitä todennäköisimmin Blue Jacketsista juuri Korpisalon, joka on nuori, lupaava ja halpa maalivahti.

Sen takia sinitakkien GM:n Jarmo Kekäläisen kannattaa yrittää kaupata suomalaisvahti ennen kuin seura joutuu luopumaan hänestä ilmaiseksi.

Ottajiakin varmasti riittää. 22-vuotias suomalaisvahti olisi useammalle seuralla mieluisan nuori lisäys maalivahtiosastolle. Esimerkiksi Dallas Stars saattaisi haluta nuorta verta tolppiensa väliin kirittämään Kari Lehtosta sekä Antti Niemeä.

Fansided tarjoaa, että vaihtokaupassa Blue Jackets voisi pyytää maalintekovoimaa tuovan Patrick Eavesin tai kenties ykköskierroksen varauksen.

Vaikka kyseessä on vasta spekulaatio, voi Korpisalo katsoa luottavaisin mielin tulevaisuuteen. Nuori torjuja on osoittanut olevansa lahjakas maalivahti NHL:ään. Sen osoittivat jo viime kauden kypsät otteet taalajäillä.