Oulun Kärppien peli ei ole tällä kaudella kulkenut, mutta Leijonissakin esiintynyt Mika Pyörälä on siitä huolimatta loistanut. Kärppien ykköspyssy on tehnyt 36 otteluun tehopisteet 16+20=36, joten hän on piste per peli -tahdissa.

Pyörälän temppua on arvostettava paljon, sillä Kärpät löytyy sarjataulukosta vasta sijalta 12. Joukkueen tärkein hyökkääjä on pitänyt parin muun pelaajan ohella oululaisjoukkueen mukana taistossa pudotuspelipaikoista.

Vuosi 2017 on sen sijaan alkanut uskomattomalla tavalla. Pyörälä on viimeistellyt kahteen otteluun tehot 2+4. Sillä hän on tullut ryminällä takaisin kamppailuun pistepörssin voitosta.

Tapparan superduo hallinnut pistepörssiä

SM-liigan pistepörssiä johtaa Tapparan Henrik Haapala 38 tehopisteellään. Seurakaveri Veli-Matti Savinainen on sen sijaan kasannut tällä kaudella jo 37 tehopistettä. Eroa tällä kaksikolla Pyörälän temppuun on sen verran, että Tappara hallinnut sarjaa koko kauden ajan, minkä lisäksi se on sarjan tehokkain joukkue.

Kausi on vasta hieman yli puolivälissä, mutta jos arvioida pitäisi, löytyy SM-liigan pistepörssivoittaja tästä kolmikosta.