Jokerit aloitti KHL-kautensa heikosti, kun voittoja tullut totuttuun tahtiin. Helsinkiläisryhmä on kuitenkin kasvanut kauden aikana paljon, ja nyt se napsii pisteitä hyvään tahtiin.

Jokereilla on takanaan 45 ottelua, joista se on voittanut 20. Se on kiivennyt talven aikana vahvasti kiinni pudotuspelipaikkaan, eikä se tule enää siitä luopumaan. Viimeisen voitto sarjan jättiläisestä SKA Pietarista kertoo omaa kieltään narripaitojen tämän hetken kunnosta.

Päävalmentaja Jukka Jalosen mukaan Jokerit pelaa mainiosti varsinkin isoja seuroja vastaan, mutta pienempien seurojen kanssa tulee ongelmia. Tämä onkin helppo allekirjoittaa, sillä ovathan SKA:n lisäksi myös hallitseva KHL-mestari Magnitogorsk sekä TsSKA Moskova hävinneet tällä kaudella Helsingissä.

Nyt pelataan kevään asetelmista

Nyt runkosarjaa on jäljellä enää 15 ottelua, joista tarvitaan edelleen voittoja. Jokerit on kuitenkin oikealla suunnalla ja tekeminen joukkueen sisällä on huippussaan.

– Olemme ottaneet isoja askeleita eteenpäin yhteistyön ja vuorovaikuttamisen suhteen. Näistä välittyy toisillemme aito auttamisen meininki, että haluamme olla parhaimmillamme silloin, kun pitää olla, Topi Jaakola kommentoi seuran verkkosivulla.

Lähde: Jokerit.com