Maalivahti Juuse Saros, puolustaja Julius Honka sekä hyökkääjät Kasperi Kapanen ja Teemu Pulkkinen ovat valittu AHL:n tulevaan tähdistöpeliin.

AHL ilmoitti valmentajien tekemistä valinnoista verkkosivuillaan. Tapahtuma järjestetään 29.-30. tammikuuta Pennsylvanian Allentownissa Lehigh Valley Phantomsin kotiareenalla.

Tähdistöpelissä on mukana neljä joukkuetta – jokainen omasta divisioonastaan. Milwaukee Admiralsin Saros sekä Iowa Wildin Pulkkinen edustavat Central-divisioonan joukkueita.

Toronto Marliensissa kiekkoileva Kapanen viilettää North-divisioonan joukkueessa. Texas Starsin Honka on valittu puolestaan Pacific-divisioonan ryhmään.

Saros NHL:n mukana

Kaikilla neljällä suomalaisnimellä on allaan vahva alkukausi. Kuvaavaa on, että nelikosta ainoastaan Kapanen on pelannut koko kauden AHL:ssä. Kaikilla muilla on alla pelejä myös NHL:n puolelta.

Nelikosta maalivahtilupaus Saros torjuu tällä hetkelläkin Nashville Predatorsin matkassa. Mikäli komennus ylhäällä jatkuu myös tammikuussa, on helppo ennustaa AHL:n viihdetapahtuman jäävän suomalaiselta varmasti välistä.