Yön NHL-kierroksella nähtiin peräti 13 suomalaispelaajaa tulessa. Näistä pelaajista viisi kirjauttivat itselleen tehopisteitä.

Yön kuumimmat suomalaiset löytyvät San Jose Sharksin ja Minnesota Wildin välisestä ottelusta. Suomalaishyökkääjät Mikko Koivu ja Mikael Granlund olivat ottelussa isossa roolissa. Koivu iski ottelussa sekä tasoitus- että voittomaalin, kun taas Granlund (0+2) oli mukana rakentamassa näitä osumia. Koivulle ottelu oli 800:s NHL:ssä.

Minnesotan 5-4-voittoon päättyneessä ottelussa myös Sharksin Joonas Donskoi sai onnistumisen avausmaalin muodossa.

Ristolainen lähestyy 100 pisteen rajaa

Buffalo Sabresin suomaispuolustaja Rasmus Ristolainen täydensi jälleen pistetiliään yhdellä syöttöpisteellä, kun Buffalo kärsi 3-4-vierastappion Chicago Blackhawksille.

Ristolainen on tehnyt tällä kaudella jo tehot 3+23=26. Koko NHL-urallaan nuorukainen on puolestaan tehnyt jo 91 tehopistettä, joten on enää ajankysymys, milloin 100 pisteen raja rikkoutuu.

St. Louis Bluesin ja Carolina Hurricanesin välisessä ottelussa riitti myös paljon suomalaisväriä, mutta tällä kertaa pisteille pääsi vain Jori Lehterä. Heikkoa kautta pelaava suomalaishyökkääjä iski ottelussa tehot 0+1 Carolinan viedessä ottelun nimiinsä 4-2.

Boston Bruinsin maalivahti Tuukka Rask puolestaan pysäytti 21 kiekkoa, kun hänen joukkueensa taipui lukemin 3-4 Edmonton Oilersille.

Pekka Rinne torjui sen sijaan taas loistavasti Nashville Predatorsin maalilla, kun ottelun kolmostähdeksi valittu pelaaja pysäytti 27 laukasta. Ottelussa Nashville kukisti Tampa Bay Lightningin peräti 6-1.