© Kuva: Getty Images

Kaikkien aikojen photobombaus? Jyrki Jokipakka pilaili NHL-taiturin kustannuksella

Calgary Flamesin Jyrki Jokipakka on peruspakiksi yllättävän liukas liikkeistään. Ainakin kaukalon ulkopuolella.

Suomalaispakki yllätti ruotsalaiskollega Mikael Backlundin kesken haastattelun hulvattomalla photobombauksella. Tarina ei kerro, huomasiko hyökkääjä Jokipakan kylmäävää tuijotusta antaessaan haastattelua eri medioille.

Jokipakalla vaikutti olevan tilanteessa ainakin hauskaa. Myös Flamesin sosiaalisen median tiimi otti tempusta kaiken ilon irti ja nimesi poseerauksen heti Jyrki-bombiksi.

Tilanne ja kuva todistavat, että Flamesin pukukopissa riittää ainakin huumoria. Joukkue taistelee sitkeästi paikasta pudotuspeleihin. Joukkue on tällä hetkellä läntisen konferensin seitsemäntenä ja kiinni viimeisissä paikoissa kevään tosipeleihin.