Patrik Laineelta poistettiin kaikki rajoitukset – ”Hän oli tänään täysillä mukana”

© Kuva: Getty Images
Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?

Patrik Laineen paluu tositoimiin lähenee. Suomalaishyökkääjä saa nimittäin harjoitella nyt ilman mitään rajoitteita.

7. tammikuuta loukkaantunut suomalaishyökkääjä on kärsinyt aivotärähdyksestä, mutta hän palasi tällä viikolla kaukaloon keltainen paita yllään. Se tarkoitti sitä, ettei suomalaiseen saanut ottaa kontaktia kamppailutilanteissa. Nyt tämä rajoite on kuitenkin poistettu.

18-vuotias Laine saa taas osallistua Winnipeg Jetsin harjoituksiin täysin riemauksin.

– Häneltä poistettiin eilen (perjantaina) kaikki rajoitteet harjoittelun suhteen. Hän oli tänään täysillä mukana harjoituksissa ja hän harjoittelee täysillä huomenna, Winnipeg Jetsin päävalmentaja Paul Maurice kommentoi Laineesta.

Suomalaishyökkääjän paluuajankohdasta ei ole vielä tarkkaa tietoa, mutta kaikki merkit viittaavat siihen, että hän palaa tositoimiin pikaisesti. Laine ehti pelaamaan ennen loukkaantumisistaan 42 NHL-ottelussa tehoin 21+16=37.


Kaikki Patrik Laine -uutiset luettavissa täältä. 
Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?