Jokereiden ex-maalivahti palaa Helsinkiin – ”Paras organisaatio, jossa olen ikinä ollut”

© Kuva: Juha Tamminen
Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?

Helsingin Jokerit palaa tositoimiin kotikaukalossaan tiistaina, kun se saa vastaansa Barys Astanan. Kazakstanin pääkaupunkijoukkueen maalilla nähdään vielä viime kaudella Jokereissa pelannut Henrik Karlsson.

Barys Astanan kausi ei käynnistynyt vakuuttavasti, mutta nyt joukkue on kymmenen pisteen turvin matkalla pudotuspeleihin.

– Kauden alku oli…erilainen, kaksi edellistä kautta Jokereissa torjunut Barysin ruotsalaisvahti Henrik Karlsson muotoili maanantaina Hartwall Arenalla.

– Emme olleet hyviä. Uusien valmentajien kanssa olemme päässeet koko ajan parempaan suuntaan. Oma pelini on tuntunut koko ajan ihan hyvältä. Joukkueena olemme menneet välillä ylös ja alas, ja jotkut pelit ovat olleet minullekin vaikeita. Yritetään puristaa kaudelle hyvä päätös. Itseluottamuksemme pitäisi olla nyt parempi, kun olemme päässeet turvallisesti pudotuspeliviivan yläpuolelle, mutta meidän pitää pelata todella hyvin, jotta voitamme, Karlsson jatkoi.

Ruotsalaisvahdin mukaan Barys on hyvä – Jokerit paras

– Fanit tykkäävät ja kohtelevat meitä hyvin, vaikka häviämme. Kun olemme pelanneet paremmin, yleisöäkin on ollut enemmän. Astanassa on helppo asua. Moderni kaupunki, ei mitään valittamista, Karlsson sanoi.

– En tiedä vielä, pelaanko tiistaina. Ikävöin vähän Jokereita ja kaupunkia. Harmi, etten pystynyt auttamaan Jokereita pidemmälle pudotuspeleissä, mutta kokonaisuutena minulla on vain hyviä muistoja Jokereista. Astanakin on hyvä paikka pelata, mutta Jokerit on paras organisaatio, jossa olen ikinä ollut, Karlsson kehui.

Jokereiden ja Barysin välinen KHL-kamppailu käynnistyy tiistaina kello 18.30.

Lähde: Jokereiden tiedote

Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?