Teemu Selänne on ollut viime aikoina monista asioista otsikoista, mutta eniten puhututtanut asia on ollut viime viikolla YouTubeen ja Facebookiin ilmestynyt parodiavideo. Kyseisellä videolla näyttelijä esiintyy Selänteenä, joka on jäänyt yksin, kun vaimo ja lapset ovat jättäneet hänet yksin.

Yle kertoi jo aiemmin Selänteen asiamiesten ottaneen videon tekijöihin yhteyttä, jotta video poistettaisiin välittömästi. Nyt suomalainen jääkiekkolegenda avautui itse asiasta Ylelle.

– Voin sanoa suoraan, että perhe ei tykännyt siitä. Etenkin lapsia se loukkasi. Kun näin sen, ensimmäinen ajatus oli, että missä vaiheessa pitäisi nauraa. Ihan sairasta. Jos lapsi alkaa itkeä tuollaisen nähtyään, sitä alkaa miettiä, että mihin pitäisi vetää raja, Selänne kysyy Ylen jutussa.

– Minusta saa tehdä mitä vain. En minä niistä hätkähdä. Kaikki saavat tanssia tyylillään, mutta se on hieman liikaa, jos siihen vedetään perhe ja lapset mukaan. Kaikella kohteliaisuudella pyysimme poikia poistamaan sen, ja he sen loppujen lopuksi hyvin ymmärsivät. Homma meni hyvässä yhteisymmärryksessä, enkä usko, että pojat alun perin pahaa tarkoittivat, Selänne kommentoi Ylelle.

Videon tekijöinä toimi suomalainen veljeskaksikko Miro ja Marius Laiho. Kyseiset nuoret tekevät komediavideoita YouTubeen Broljekset-nimellä.