Suomalaispelaajien tähdittämä Minnesota Wild on tällä hetkellä yksi NHL:n kuumimpia joukkueita. Tänään Läntisen konferenssin kärkinippu on mahdollista nähdä parhaaseen mahdolliseen katseluaikaan, kun joukkue iskee kotonaan yhteen Itäisen jumbojoukkueen Detroit Red Wingsin kanssa.

Mikael Granlundin, Mikko Koivun ja Erik Haulan edustama Minnesota johtaa Läntistä konferenssia kolmen pisteen erolla Chicagoon. Blackhawks on pelannut myös kolme ottelua enemmän.

Vielä hienompaa on, että Wildin hurmoksessa avainratkaisijoita ovat olleet suomalaispelaajat. Jo pelkästään uransa parasta kautta pelaavan Granlundin takia ottelu kannattaa katsoa. Tänä vuonna laidalla pelannut hyökkääjä on kerännyt jo nyt 49 tehopistettä. Tätä rataa jopa 70 pisteen rajapyykin ylittäminen on mahdollista.

Minnesota on kaiken lisäksi joukkueena tällä hetkellä loistovireessä 10 viimeiseen peliin Wild on hävinnyt vain kolmesti.

Illan suomalaisherkku tarjotaan kello 22:00 Suomen aikaa. Mikäli Viasat tai Viaplay vain taloudesta löytyy, suosittelemme olemaan vastaanottimien äärellä, kun kiekko tippuu jäähän.