Lukuisten suomalaispelaajien tähdittämä KHL:n kiinalaisseura Red Star Kunlun on varmistanut tulokaskaudellaan paikkansa pudotuspeleissä. Kunlunin paikka varmistui Sibirin epäonnistuttua voittamaan vieraissa päätöskierroksella varsinaisella peliajalla Avtomobilist Jekaterinburgia.

Kunlunin playoff-paikka on todellinen yllätys, sillä joukkue koottiin kesällä ilman seuraa olleista vapaista pelaajista. Seuraa on kauden alusta saakka johtanut kapteenina puolustaja Janne Jalasvaara. Kesästä lähtien joukkueen mukana ovat myös suomalaisista kulkeneet ykkösvahti Tomi Karhunen, puolustaja Tuukka Mäntylä ja hyökkääjät Miikka Lahti sekä Max Wärn.

Kiinaan matkasi kesken kauden myös lisää kotimaisia pelaajia. Uusina puolustajina Kunlunin tulivat Tommi Taimi ja Joonas Järvinen. Hyökkäys taas vahvistui Tomi Sallisella ja Jonas Enlundilla.

Kunlunissa pelasi myös kaksi muuta suomalaista. Anssi Salmela siirtyi Ruotsiin ja Eetu Pöystin kausi päättyi loukkaantumiseen.

Kunlunin oma päätöskierroksen ottelu Moskovan Dynamon vieraana on vielä kesken. Pelin kolmannessa erässä tasan 1-1. Vieraiden ainoan maalin on tehnyt Sallinen.