Valtteri Filppula oli heti näkyvästi esillä, kun suomalaiskonkari pelasi ensimmäisen pelinsä Philadelphia Flyersin riveissä.

Maalin lisäksi suomalaissentteri johti mainiosti Flyersin uutta ketjua. Filppulan laidoilla hyökkäsivät Jakub Voracek ja Brayden Schenn.

Kolmikko pelasi pirteästi heti avausvaihdoista lähtien joukkueen kaataessa Florida Panthersin lukemin 2-1. Yhteispelin kulkemista ei voi pitää itsestäänselvyytenä. Filppula paljasti nimittäin, ettei ketjulla ollut alla edes kunnon harjoituksia.

– Juttelimme vähän ennen peliä. Molemmat ovat todella hyviä pelaajia, joten on todella hauskaa pelata heidän keskellään, Filppula kertoi mediaparven keskellä.

Kolmikon peli sisälsi paljon hyvää. Varsinkin kolmannessa erässä ketju sai usean pyörityksen Panthersin päätyyn.

– Saimme hyvän alun, mutta toinen erä oli vaikea. Kolmannessa erässä saimme pelistä taas kiinni ja pystyimme luomaa tilanteita vastustajan maalille, Filppula itse tuumi.

Maalivahdilta kehut

Filppulan vahvuus on tunnetusti monipuolinen pelaaminen. Tunnollinen puolustuspeli kelpaa myös maalivahti Steve Masonille, joka kehui kokenutta suomalaista.

– Tiedämme, kuinka hyvä pelaaja hän on. Uskon, että hän vain parantaa meillä, Flyers-vahti muotoili.

Torjuja uskoo, että avausmaali heti ensimmäisessä pelissä oli tärkeä. Myös Filppulan kaltaiselle konkarille.

– Ei ole koskaan helppo tulla uuteen joukkueeseen mukaan. Olen onnellinen, että hän sai heti tehtyä ison maalin. Nyt odotamme häneltä vain lisää, Mason summasi tyytyväisenä.