Sebastian Aho oli tehokkaana yön NHL-kierroksella, kun Carolina Hurricanes kukisti New York Rangersin lukemin 4-3.

Suomalaishyökkääjä nousi joukkueensa sankariksi ottelun kolmannessa erässä. Kaksi upeaa maalia käänsi täysin pelin suunnan ja johdatti Hurricanesin voittoon. Pelin ykköstähdeksi valittu Aho keräsi ottelussa yhteensä tehot 2+1.

Kaksi maalia kolmannessa erässä oli komeita. Ensimmäinen osuma syntyi ylivoimalla. Suomalaisen veto yllätti pahasti maskissa olleen Rangers-vahti Antti Raannan. Kamppailun voittomaali oli puolestaan nopean syöttökuvion jälkeen viimeistelty jäätävä veto.

Maalit nostivat samalla Ahon kauden maalimäärän jo 20 osumaan. 19-vuotias hyökkääjä nousi sen myötä NHL:n tulokasmaalipörssissä jo sijalle kolme. Edellä ovat vain Patrik Laine ja Auston Matthews.