Venäläislehti Business Online listasi verkkosivuillaan viisi pelaaja, joiden jatko olisi hyvin tärkeää Salavat Julajev Ufalle. Pelaajien joukosta löytyi seuran suomalaishyökkääjä Teemu Hartikainen.

26-vuotiasta hyökkääjä on viety huhuissa vahvasti takaisin NHL:ään, mutta KHL:ssä jatkaminenkaan ei ole mahdottomuus. Hartikainen on pelannut Ufassa jo neljän kauden ajan ja hän on saanut hyvin tulosta aikaan. Pelaamissaan 249 ottelussa hän on tehnyt mukavat tehot 66+98=164.

– Hän on elämänsä kunnossa ja hänellä on johtajan ominaisuuksia. Hän tuntee myös olonsa kotoisaksi Ufassa, sivusto kirjoittaa suomalaishyökkääjästä.

Seuran GM:n Leonid Vaisfeldin tavoitteena on saada pidettyä Hartikainen seurassa. Helppoa se ei kuitenkaan ole, sillä hänen sopimuksensa loppuu tähän kauteen. Toisekseen omat vaikeutensa tuo muiden seurojen kiinnostus.

Sivuston mukaan, jos pelaajaa tarkaillut TsSKA Moskova haluaa pelaajan, ei paljoa ole tehtävissä, jonka lisäksi NHL:n suunnasta tuleva kiinnostus tuo oman lusikkansa soppaan. Uuden sopimuksen teossa myös raha näyttelee suurta roolia.