New York Rangersin Antti Raanta torjui sunnuntaina joukkueelleen komean 4-1-vierasvoiton Detroit Red Wingsistä.

27-vuotias suomalaisvahti pysäytti ottelussa 23 laukausta. Suomalaisvahdille avautui mahdollisuudet torjuntatöihin, kun ykkösvahti Henrik Lundqvist huilaa seuraavat 2-3 viikkoa loukkaantumisen vuoksi.

Red Wings sinnitteli ottelussa mukava aina toisen erän loppupuolelle saakka, tilanteen olleessa 1-1. Ryan McDonaghin vei kuitenkin illan toisellaan Rangersin 2-1-johtoon vajaan 37 minuutin pelin jälkeen ja Kevin Hayes lisäsi johtoa vain 37 sekuntia myöhemmin.

Ottelun viimeisen osuman naulasi ylivoimalla neljä minuuttia ennen päätössummeria Derek Stepan.

Raanta on torjunut nyt tällä kaudella joukkueelleen 14 voittoa. Hän ei ole voittanut NHL-urallaan ennen yhtä montaa ottelua yhden kauden aikana.

Rangers löytyy itäisen konferenssin neljänneltä sijalta. Red Wings majailee sen sijaan toiseksi viimeisenä sijalla 15.