New York Rangersin Antti Raanta toimii tällä hetkellä seuran ykkösmaalivahtina, kun Henrik Lundqvist kärsii loukkaantumisesta.

27-vuotias Raanta on hoitanut tällä kaudella mainiosti kakkosvahdin tehtävät, kun hän on torjunut Rangersin maalilla 26 ottelussa torjuntaprosentilla 92,10.

Suomalaisvahti on huippuotteidensa ansiosta saavuttanut joukkueen sisällä myös suuren luottamuksen.

– Aina kun hän on maalilla, hän pelaa todella hyvin. Hän antaa aina meille mahdollisuuden voittoon, joten on todella mukavaa, että hän on maalilla.

– Meillä on samanlainen tunne Lundqvistin kanssa. Se (tunne) on turvallinen ja rauhallinen, ja on hyvä, että meillä on tuollainen maalivahti, Rangers-hyökkääjä Mats Zuccarello ylisti The Scoren sivuilla.

Raanta tekee päivittäin kaikkensa

Raannan sitoutuminen ja halu kehittyä ovat tehneet vaikutuksen myös seuran päävalmentaja Alain Vigneaultiin. Valmentaja pitää todella näkemästään.

– Hän oli jäähallilla venyttelemässä vapaapäivänään, tekemässä hieman ylimääräistä. Pidän hänen asenteestaan ja ajattelutavastaan. Hän tulee tänne ja yrittää jatkuvasti kehittyä. Tietääkseni hän on tehnyt niin siitä asti, kun hän tuli joukkueeseen, Vigneault kehui.