Patrik Laineen tulokaskausi NHL:ssä on ollut yhtä menestystä. Vaikka joukkue on jäämässä ulos pudotuspeleistä, on suomalaistähti tehnyt hurjaa jälkeä.

Laine johtaa tulokkaiden pistepörssiä, kun runkosarja vetelee viimeisiään. Helppoa uudessa ympäristössä ei ole kuitenkaan ollut. Jets-tähti kertoi lauantaina paikallislehti Winnipeg Sunille sarjan haasteista.

– Otteluita on paljon. Sinun tarvitsee olla valmiina joka päivä. Me pelaamme paljon peräkkäisinä päivinä, Laine kommentoi.

Hyvät ja huonot muistot helppo nimetä

Jos haasteita ja yllätyksiä on tullut eteen lukuisia kertoja, on puolestaan tähän mennessä hienoin kokemus NHL-kaukaloista melko helppoa nimetä.

– Ehkä ensimmäinen pelini. Voit pelata ensimmäisen pelisi vain kerran. Pelaat täällä ja teet heti muutama tehopistettä, se oli aika mahtavaa, Laine kehui.

Jos hienoin kokemus on hyvin muistoissa, niin on myös karmein.

– Ehkä oman maalin tekeminen. Jos ajattelen sitä nyt, se oli aika hauskaa. Mutta sillä hetkellä se ei ollut kovin hauskaa.

Suomalaishyökkääjä kehui myös Winnipegin kaupunkia sekä ihmisiä. Hänet on otettu hyvin vastaan uudessa kotikaupungissaan.