Kuopion KalPa on vahvasti kiinni SM-liigan finaalipaikassa, kun se johtaa välieräsarjaa JYPiä vastaan voitoin 2-0. Kyseinen tilanne näkyy nyt myös lippuluukuilla.

Kuopiolaisseura tiedotti lauantaina, että se myi jo perjantaina liput loppuun tulevasta kamppailusta. Se tarkoittaa luonnollisesti sitä, että Data Group Areena -nimeä kantava kotiareena on loppuunmyyty. Kolmanteen välieräkamppailuun onkin siis luvassa melkoista tunnelmaa.

KalPa päätyi tällä kaudella runkosarjassa kolmanneksi, jonka myötä se selvisi suoraan puolivälieriin, jossa vastaan asettui Lahden Pelicans. Kuopiolaisjoukkue eteni parista helposti jatkoon voitoin 4-1.

Mahdollisessa finaalisarjassa vastaan asettuisi Tappara tai HIFK. Kyseinen välieräsarja on tällä hetkellä Tapparan hyväksi 2-0.

KalPa-JYP-ottelun lähetys alkaa lauantaina kello 16.30. Ottelu on katsottavissa ilmaiseksi suorana lähetyksenä Neloselta.

Kiitos mahtava yleisömme, jo eilen illalla myytiin viimeiset liput, eli Data Group Areena on tänään loppuunmyyty! #kalpa #liiga #meidänkevät