AHL-seura Bakersfield Condorsin Jesse Puljujärvi alusti joukkueensa ainoan maalin 1-5-vierastappiossa San Diego Gullsia vastaan.

18-vuotias suomalaislupaus syötti avauserässä kiekon tarkasti vastustajan maalin takaa etukulmalle, josta Josh Currie iski kiekon maalin. Avauserä päättyi lukemiin 1-1.

Toisessa erässä kotijoukkue San Diego iski kertaalleen ja päätöserässä joukkue meni menojaan tehtailemalla peräti kolme osumaa. Maaleista kaksi syntyi ottelun viime minuuteilla.

Puljujärvi on viimeistellyt tällä kaudella AHL:ssä 37 otteluun tehot 12+16=28. Bakersfieldillä on jäljellä kaksi runkosarjaottelua.

Voit ihastella Puljujärven syöttöä alta.